EL & Kraft, Norra Bussgatan 2, 983 34 Malmberget, Tel 0970-155 60, info@eok.se
Ett företag inom installation och service

Tjänster

Elinstallationer

Vi jobbar med alla typer av installationer av både svagström och högspänning för nybyggen och befintliga fastigheter.

Som exempel på vad vi gör kan vi nämna att EL & Kraft har installerat all el vid reparationen av Folkets Hus i Gällivare. Vi har hand om elservice och förberedande underhåll på Lapland Airport. Dessutom arbetar vi med energieffektivisering genom installationer av LED-belysning och smarta motorvärmare.

Montage

Vi bygger ställverk, kabelstegar och har lösningar för alla behov. Vår erfarenhet och kunskap är till stor nytta för dej som kund, du får den bästa lösningen till en rimlig kostnad.

Våra maskiner klarar både hårda krav och hårda miljöer som till exempel under jordsarbete. Vi har egna lastbilar utrustade med kabelspolningsutrustning och saxbord för höghöjdsarbete och gott samarbete med ledande tillverkare och andra aktörer i branschen.

Tele, data och fiber

Vi servar, installerar och levererar allt inom tele, data och fiberoptik. Vi har bra beredskap för servicejobb och hittar de smarta lösningarna.

EL & Kraft har egen fibersvets som underlättar arbetet med att dra, svetsa eller limma vid nydragning och underhåll av fiber. Vi håller oss alltid uppdaterade med vad som händer i branschen och testar gärna ny teknik som kan underlätta och förbättra arbetet.

Hissar

EL & Kraft levererar, monterar och servar hissar inom industri och andra fastigheter.
EL & Kraft utför bostadsanpassning med montering av hissar, dörröppnare, spisvakter samt höj- och sänkbara kök. Flera av bostadsbolagen i vårt närområde anlitar oss för underhålls- och energieffektiviseringar.

Service

Våra elektriker felsöker och servar allt inom området el och kraft.

I LKAB:s underjordsgruva arbetar vi med förberedande underhåll och sevice. Vi ser till att alla maskiner som behöver har ström. Vi utför service och underhåll på truckar och andra maskiner i Europas största koppargruva, Aitik i Gällivare.

Samarbete

Genom samarbete med bland andra Veidekke, ABB, Schneider, Eaton och Vacon kan vi erbjuda alla typer av elarbeten, produkter och service. Vårt geografiska närområde är vår hemmaplan med vi är inte främmande för nya projekt. Ett exempel är montage av högspänningsställverket i Kongo vi färdigställer tillsammans med ABB, ombyggnad av ställverk i smältverket i Torneå, Finland m.m.